Anamaria Ionescu se alătură găștii Vorbește Lumea!

Anamaria Ionescu se alătură găștii Vorbește Lumea!
Anamaria Ionescu se alătură găștii Vorbește Lumea!

O nouă săptămână s-a încheiat alături de cea mai tare gașcă a verii! După ce Sore și Jorge au făcut parte din echipă, săptămâna trecută, Cosmina Păsărin a fost alături de Cove, Theo Rose, Viviana Sposub, Veverița și Coțofană și s-a distrat alături de ei. 

Vineri, în ultima zi în gașcă, Cosmina a cântat alături de Viviana, Theo Rose și Veverița una dintre cele mai cunoscute piese românești: Inima mea bate, iar Cove a ținut să-i mulțumească pentru perioada petrecută împreună: ”Cosmina, îți mulțumesc tare mult pentru această săptămână. Ești o parteneră extraordinară și abia aștept să ne regăsim în platoul acesta de emisiune”. 

De astăzi, în gașca verii se alătură Anamaria Ionescu! După ce de-a lungul sezonului, aceasta a adus unele dintre cele mai interesante materiale din domeniul design-ului interior, Anamaria este decisă să se distreze la maximum în fiecare zi, de la 10:30, alături de colegi și cei de acasă. 

Încântată de noua provocare, Anamaria declară: ”Sunt locuri în care te simți bine din primul moment și ți se confirmă sentimentul pe parcurs. Întotdeauna mă simt bine alături de echipa Vorbește Lumea, sunt oameni pe care îi cunosc de foarte mult timp și cu care acum sunt onorată să lucrez. Pentru mine, televiziunea este parte din viața mea, nu am regretat niciodată că am făcut pasul către ea și acum iată că revin, de data aceasta, ca prezentator al unei emisiuni de divertisment, plină de dinamism și culoare, din care oamenii își iau energia pentru o zi de lucru sau de vacanță”.

Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30! 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

anamaria ionescuvorbeste lumea
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes