Anca Țurcașiu vine la Poezie și delicatețuri, cu Mircea Dinescu, la Prima TV

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a răspuns prezent invitației poetului Mircea Dinescu de a petrece o după-amiază plăcută la Cetate unde cei doi au povestit, dar mai ales au gătit rețete vegetariene și mai puțin vegetariene.

Fără carne, ouă, brânzeturi sau alte lactate, acesta este meniul zilnic al cântăreței Anca Țurcașiu, care la 51 de ani se simte mai tânără ca niciodată. Mircea Dinescu a hotărât să-i încânte papilele gustative cu o pizza din făina de la moara proprie și cu legume locale. Dar nu orice fel de pizza ci una făcută jumătate vegetariană, jumătate cu brânzeturi. Și pentru că Dunărea oferă atâtea feluri de pește, poetul a gătit și sarmale de șalău, în foi de ștevie. Totul asezonat cu o adevărată delicatesă locală: sos scordolea.

Duminică, de la ora 14.00, la Prima TV telespectatorii vor afla cât de bine se descurcă Anca Țurcașiu în bucătărie și ce alte povești au depănat cei doi, în acordurile tarafului lui Ioneraș și al lui Irinel, împreună cu cel mai bătrân lăutar din România (91 de ani), Gogu de la Poiana Mare.

Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 6 iunie, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

anca turcasiuanca turcasiu gatindanca turcasiu mircea dinescuanca turcasiu poesie si delicateturipoezie si delicateturi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes