Anca Verma, cea mai bogată româncă, ajută, alături de soțul ei, poporul indian lovit de COVID

Cunoscută ca fiind cea mai bogată româncă, prezentă în topul Forbes cu o avere estimată la 3 miliarde de dolari, Anca Verma a intrat în direct din India, la Exclusiv VIP la Prima TV si i-a zugrăvit lui Cristi Brancu tabloul realității din țara în care trăiește.

“Avem 400.000 de cazuri noi pe zi, am ajuns să fim numărul unu la numărul de cazuri noi în lume. Suntem mai norocoși pentru că rata de mortalitate este mai mică. Însă, în acest ritm, Dumnezeu să ne protejeze. Nu am crezut că vom vedea oameni arși, unii peste alții. În India există acest obicei, al incinerării. Și au ajuns în situația în care pun 4-5 oameni unii peste alții să îi ardă pentru că nu mai sunt locuri în crematoriu. Am citit despre cazuri disperate, despre oameni care mor la ușile spitalului, în mașini, pentru că nu au loc în spitale”, descrie Anca Verma coșmarul pe care îl trăiește.

Alături de soțul ei, miliardarul indian Abhishek Verma, românca face tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe cei afectați de pandemie.

”Le oferim angajaților afectați de virus de 2-3 ori pe zi mâncare. Am închiriat camere, să stea izolați de familie, pentru că aici angajații locuiau 7-8 în cameră. Avem mașini care le livrează mâncare, le livrăm medicamente, am angajat doctori care îi consultă online”, a povestit în exclusivitate pentru Prima TV Anca Verma.

Miliardara născută la Galați a povestit și despre cum i-a afectat virusul familia.

”Avem câțiva prieteni, nu familie, care au decedat din cauza COVID. Singurele noastre planuri în 2021 este să ajutăm cât mai mulți oameni și această pandemie să se termine și să ne întoarcem la viața normală. Am uitat de business, vrem doar să salvăm vieți. Nu este o problemă, când viață revine la normal vom da cea mai mare petrecere din lume”, a spus cea mai bogată româncă la Exclusiv VIP.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

anca vermacea mai bogata romanca
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes