Eveniment

Anchetă a poliţiştilor după apariţia unor imagini cu un adolescent lovit şi ameninţat de două fete, dintre care una are 11 ani

Poliţiştii din Măgurele, judeţul Ilfov, au deschis o anchetă după ce pe o reţea de socializare a apărut o înregistrare video în care un adolescent de 13 ani este lovit şi ameninţat de două fete.

Până acum a fost identificată una dintre agresoare, ea având 11 ani.

„La data de 20 noiembrie în jurul orei 16:30, poliţiştii oraşului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis Poliţia Ilfov, după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini din care reiese că un minor este lovit şi ameninţat de alte două persoane.

În imagini se vede cum un adolescent este lovit cu pumnii şi picioarele de două fete, una dintre ele obligându-l să se pună în genunchi în faţa ei.

„În urma activităţilor desfăşurate până la acest moment, poliţiştii oraşului Măgurele au identificat persoana vătămată, în cauză fiind vorba despre un minor de 13 ani, precum şi o persoană de sex feminin, minoră, în vârstă de 11 ani, bănuită de săvârşirea faptelor sesizate.

În continuare, Poliţiştii oraşului Măgurele desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă, pentru luarea masurilor legale, care se impun”, a menţionat IPJ Ilfov.

Alte știri de interes

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat, într-un poligon

Mihnea Tudor

Argentina ține trei zile de doliu naţional, după ce Maradona a murit

Mihnea Tudor

Poveste terifiantă a soţiei unui pompier decedat în urma infecţiei cu COVID-19, care acuză de neglijenţă personalul medical: ”Durerea e mare. Lipsă de respect”

Mihnea Tudor

Un TIR cu porci s-a răsturnat pe DN 23A, în Vrancea. O persoană rănită

Mihnea Tudor

Jaf ca-n filme: Hoții au furat sute de mii de lei și au provocat un accident în lanț

Mihnea Tudor

Iohannis: România, grav afectată de corupţia guvernelor PSD. Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie definitivă

Mihnea Tudor

Trump, primul pas pentru recunoașterea înfrângerii în alegeri

Mihnea Tudor

Câine nevăzător, salvat dintr-un lac de agrement

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »