Anchetă la spitalul ”Mavromati”, după ce 10 cadre medicale au petrecut într-un salon

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, la Spitalul ”Mavromati”, din Botoșani.

Mai multe cadre medicale, diagnosticate cu COVID-19 şi internate pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati”, s-au adunat într-un salon şi au început să cânte, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Însă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani s-a autosesizat. Polițiștii desfășoară acum o anchetă in rem, urmând ca fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă să fie identificată şi audiată.

Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Clipul difuzat și pe reţelele de socializare surprinde 10 cadre medicale care parodiază piesa “Hai la Botoşani!”, intepretată de trupa “Fetele din Botoşani”. „Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă”, cântă amuzați cei zece oameni prezenți în salon.

https://www.facebook.com/felicia.mocanu.98/videos/166437261511196/?t=48

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ancheta spital mavromati petrecere medici spital
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes