Social

Anchetă la spitalul ”Mavromati”, după ce 10 cadre medicale au petrecut într-un salon

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, la Spitalul ”Mavromati”, din Botoșani.

Mai multe cadre medicale, diagnosticate cu COVID-19 şi internate pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, s-au adunat într-un salon şi au început să cânte, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Însă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani s-a autosesizat. Polițiștii desfășoară acum o anchetă in rem, urmând ca fiecare persoană participantă la acţiunea respectivă să fie identificată şi audiată.

Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Clipul difuzat și pe reţelele de socializare surprinde 10 cadre medicale care parodiază piesa „Hai la Botoşani!”, intepretată de trupa „Fetele din Botoşani”. „Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă”, cântă amuzați cei zece oameni prezenți în salon.

Așa-i covid 19 rușine pentru cea mai mare minciună păcat ca mor oameni de cancer si de alte boli care nu-i tratează nimeni in perioada asta fiecare va da socoteală in fata lui Dumnezeu el da viață nu are nimeni dreptu să o ia 😭😭😭😭

تم النشر بواسطة ‏‎Cristina Vornicu‎‏ في الجمعة، ٨ مايو ٢٠٢٠

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Doliu în PSD Constanța » A murit tatăl Adinei Florea

Mihnea Tudor

Val de scumpiri: Preţurile au crescut, potrivit INS, cu 2,1%, în decembrie 2020, față de aceeași perioadă din 2019

Daniela Arnăutu

Sanitas pichetează sediul Guvernului şi prefecturile din mai multe judeţe: ”Hoţii”, ”Mincinoşii”, strigă protestatarii, cerând demisia Guvernului

Gloria Pascu

Bogdan Stanoevici a murit

Mihnea Tudor

Jurnalistul Alexei Revenco a murit

Mihnea Tudor

Victor Țăruș a murit. A fost realizator al emisiunii Pescar hoinar, pe TVR 2

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »