Andreea Bălan s-a măritat în America!

Vis împlinit pentru Andreea Bălan, care s-a măritat cu George Burcea, la apus, pe o plajă din California, aşa cum îşi doreau amândoi. Mirii au vrut o ceremonie discretă pe plajă. Ei au spus un “da” hotărât doar în prezenţa naşilor şi a preotului român care le-a unit destinele. Artista a publicat pe contul ei de socializare o fotografie cu buchetul de mireasă lăsând să se înţeleagă că a făcut pasul cel mare.

Misterioasă, Andreea Bălan nu şi-a dorit invitaţi nepoftiţi la nunta ei aşa că a ales să se căstorească peste mări şi ţări. Cântăreaţa a ajuns în urmă cu doar câteva zile în America, acolo unde ea şi George Burcea au mers pe plaja pe care actorul o văzuse doar în serialul “Sunset Beach” şi au pus la punct ultimele detalii. Joi, la apus, cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa pretorului român care i-a cununat şi au sărbătorit cu un pahar de şampanie.
… »»» Source: Andreea Bălan s-a măritat în America! Cântăreaţa a făcut ceremonia pe plajă | Click

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes