Andreea Bănică vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde face dezvăluiri despre carieră și viață personală

Andreea Bănică vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde face dezvăluiri despre carieră și viață personală. Sursa foto: Kanal D
Andreea Bănică vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde face dezvăluiri despre carieră și viață personală. Sursa foto: Kanal D

Andreea Bănică vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D! Cântăreața este considerată una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc, consolidându-și poziția în topul celor mai bine vândute artiste, odată cu debutul acesteia, în anul 1999, în trupa Exotic.

De asemenea, Andreea Bănică a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Aflându-se pe scenă muzicală de aproape 25 de ani, artista a știut de fiecare dată să se reinventeze și să se readapteze tendințelor actuale. Alături i-a fost, de fiecare dată, soțul artistei, care îi este și impresar. A cochetat și cu televiziune din potura de invitat, prezentator și actrița de sitcom.

În prezent, este foarte activă și în mediul online, cu o mare comunitate de urmăritori pe rețelele sociale. În plan personal este căsătorită de 14 ani cu Lucian Mitrea, alături de care are 2 copii, pe Sofia și pe Noah.

“La ce visa fetiță care vindea corcodușe?”, “Era trupa Exotic tot ce-și putea dori un bărbat?”, “V-ați mai dezbracă astăzi în Playboy?”, “Ați fost vreodată curtată de un miliardar?”, “V-ați angajat prin contract că să nu va maritati?”, “Nu v-a fost frică s ava concediați soțul?”, “Este Andreea Bănică veninoasă?”, “Ați ierta infidelitatea?”, “De câte ori v-ați bătut?”, “Ce răni v-a lăsat în suflet agresivitatea tatălui?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Bănică în ediția de duminică, 5 iunie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai andreea banica denise rifai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes