Andreea Marin, invitată în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. ”N-am un corp perfect, însă am știut să pun ferm în pământ!”

Andreea Marin, invitată în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Andreea Marin, invitată în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete din România, este invitata primei editii a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D!

Andreea Marin, jurnalist, producător, prezentator, cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, este gata să dea curs tirului de întrebări adresate de Denise Rifai.

”N-am un corp perfect, însă am știut să pun ferm în pământ!”, este o parte din răspunsul oferit de Andreea Marin la una dintre întrebările jurnalistei Denise Rifai.

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârsta de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”. A obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.

“Care a fost primul salariu de la ?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în ediția de debut, din această seară, a noului sezon a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaiandreea marinandreea marin denise rifaidenise rifaidenise rifai 40 de intrebari
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes