Andreea Raicu și Nadine se luptă în competiția quiz show-ului Pe bune?!

Andi Moisescu este pregătit să aducă umorul în casele telespectatorilor! Quiz show-ul Pe bune?! le va pune diseară, de la 22:30, față în față pe Andreea Raicu și Nadine. Căpitanii sunt pregătiți de confruntare și gata să găsească răspunsurile corecte la cele mai trăsnite întrebări. Va fi o ediție de neratat, cu hohote de râs și… cântec.

Costi Diță va face echipă cu Nadine, iar în cealaltă tabără, Mihai Bobonete va juca alături de Andreea Raicu. „Nu o juca așa de la început, imediat ai zis „da-ul” ăla să mă faci să cred că tu chiar știai”, îi va atrage atenția Bobo adversarului său. „Și dacă e ca în meciul cu Real când dă Bănel gol în poarta noastră și Nadine ne-a dat răspunul corect? Dacă eu câștig acum 500 de lei pentru oamenii ăștia că ne-a dat răspunsul fără să vrea?”, va continua căpitanul. „Nu-mi convine asta”, se va apăra Nadine, din echipa adversă.

Coechipierii vor avea de trecut peste „Podul de piatră”, se vor juca „În instanță” și își vor arăta talentele de „Fashion icon”, pentru a putea descoperi întrebările nebune ascunse sub domeniile de pe panou. Cine va reuși să găsească variantele corecte, aflăm diseară.

Ce a făcut o mămică din Suedia după ce un tatuator i-a scris greșit numele copilului pe braț? Sau Ce obiect „de suflet” poartă mereu supermodelul Heidi Klum în geantă? Sunt întrebări la care vom afla răspunsurile diseară, de la 22:30, într-o nouă ediție a quiz show-ului Pe bune?!.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andreea raicunadinepe bune
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes