Andrei Tinu: “În septembrie voi avea o fetiță”

Andrei Tinu: “În septembrie voi avea o fetiță”
Andrei Tinu: “În septembrie voi avea o fetiță”

Una caldă, una rece. Pentru Andrei Tinu, fiul celebrului jurnalist Dumitru Tinu, toamna aduce un dar minunat. El va deveni tată pentru a treia oară. „Voi fi din nou tătic. În septembrie vom avea o fetiță, al treilea copil. Eva și Mihai sunt foarte fericiți. Am pregătit camera, i-am făcut loc și fetiței cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu pe mine și pe Roxana. Copiii o iubesc foarte mult, eu o iubesc foarte mult, formăm un cuplu și o familie extraordinară”, a povestit la Exclusiv VIP.

Între timp, scandalul dintre Andrei Tinu și fosta lui soție a ajuns la faza pe instanță.  Mai exact, Alberta, fosta soție,  a cerut în instanța emiterea unui ordin de restricție. „A introdus o cerere de protecție ca să nu mai îmi văd copii. Acum, copii sunt la mine. A trebuit să mă prezint în instanță, să îmi prezint cauza, acțiunea a fost respinsă. Ordinul de protecție trebuia să fie emis împotriva unor presupuse violente psihologice și fizice ”, a povestit Andrei Ținu.

În ciuda încercărilor de a ingropa securea razboiului cu fosta soție, Andrei Tinu nu reușește să ajungă la un consens și bifează proces după proces. „În urmă cu 2 ani și jumătate a început saga, am avut 50 de dosare, plângeri penale, plângeri la Protecția copilului. Am fost acuzat că i-am răpit pe cei mici, că sunt violent cu ei. Momentan, nu mai avem așa multe. În afară de autoritatea părintească nu mai avem nimic de împărțit. Eu îmi doresc ca cei doi copii să rămână în România, să studieze aici, să aibă prieteni aici. Ea își dorește să îi ia în Franța. Sigur, copiii o pot vizita oricând, dar eu îmi doresc să rămână în țară”, a spus Andrei Tinu la Exclusiv VIP. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andrei tinu fetita tata a treia oara toamna
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes