Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi

Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi
Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi, emisiune de tip concurs în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Formatul Dacing on Ice se bucură de un real succes la nivel internațional, fiind unul dintre cele mai bine cotate show-uri de prime-time din Marea Britanie și alte opt țări, precum Italia și Chile.

Nouă celebrități vor accepta provocarea Dancing on Ice – Vis în doi și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite.

Săptămânal, fiecare cuplu va ridica spectacolul la un alt nivel printr-o rutină care va impune atât mișcări de bază ale dansului pe gheață, cât și elemente artistice. Muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans spectaculoase, toate acestea vor face parte din emisiunea concurs Dancing on Ice – Vis în doi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dancing on ice vis in doi
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes