Politica

Antena 3: Andi Manciu a ascuns că a fost exmatriculat în facultate

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, a ascuns că a fost exmatriculat în facultate, conform unor informații obținute de Antena 3. Manciu nu are nici măcar diplomă de licenţă

Mihai Gâdea a prezentat la ‘Sinteza Zilei’ o informaţie în exclusivitate despre Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică. Manciu a fost exmatriculat în facultate pentru că nu a fost la cursuri, susţine realizatorul TV, care a prezentat anterior și faptul că Andi Manciu nu are nici măcar diplomă de licenţă, obligatorie pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere.

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban are o problemă uriaşă. Nu doar că nu şi-a terminat universitatea, ci a fost exmatriculat de la SNSPA. De ce? Nu participa la cursuri şi asta nu se întâmpla sporadic„, este anunţul făcut în exclusivitate de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Realizatorul TV a detaliat cum se produce exmatricularea unui student. „Dacă participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu.”, a expicat Mihai Gâdea.

În cadrul emisiunii, realizatorul TV a prezentat şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească orice cetăţean pentru a ocupa o funcţie publică de conducere aşa cum este cea deţinută de Andi Manciu, iar condiţia principală este absolvirea cu diplomă a studiilor universitare de master, condiţie pe care Andi Manciu nu o îndeplineşte în acest moment.

Grupul de Comunicare Strategică este instituţia care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României.

Alte știri de interes

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare și a anunțat sloganul de campanie

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, angajat ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL – surse. I se pregătește ceva

Mihnea Tudor

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din ALDE. Partidul său va dispărea

Mihnea Tudor

Raluca Turcan, profet PNL: Judecătoarea Maya Teodoriu, răsplătită de PSD cu un loc pe lista la Senat

Mihnea Tudor

Un alt treilea medic de renume, racolat de PSD: rectorul UMFST Târgu Mureș

Mihnea Tudor

Orban: Am validat listele pentru parlamentare. Doar doi miniştri ai Cabinetului nu se regăsesc pe liste

Saghin Cristian

Programul de guvernare al Alianţei USR-PLUS a fost aprobat. Care sunt obiectivele pentru următorii 4 ani

Mihnea Tudor

Predoiu, opinie politică: Preşedintele CCR expune Curtea implicându-se în polemici. E necesară reforma

Gloria Pascu

Alexandru Iacobescu, pe listele Pro România. El este un apropiat al lui Sebastian Ghiţă şi stă pe ”un munte de bani”

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »