Antreprenorii au cucerit Imperiul Leilor, iar emisiunea a fost lider de audiență

Antreprenorii au cucerit Imperiul Leilor, iar emisiunea a fost lider de audiență
Antreprenorii au cucerit Imperiul Leilor, iar emisiunea a fost lider de audiență

Aseară, antreprenori cu tot felul de idei de afaceri au reușit să-i cucerească pe investitori și au primit finanțare pentru visul lor. Show-ul Imperiul Leilor a condus topul audienței.

Miercuri seară, Imperiul Leilor a fost lider de audiență. Emisiunea a înregistrat 8.4 puncte de rating și 20.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.7 puncte de rating și 16.1% cotă de piață. 

În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a înregistrat, în intervalul 20:29 – 22:25, 8.3 puncte de audiență și 23.8% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 6 puncte de rating și 17% cotă de piață. 

Bogdan Gaspar și Ovidiu Codilă au intrat în Imperiu cu cel mai promițător vehicul al viitorului: drona. Cei doi le-au propus investitorilor asocierea într-un proiect concept – drone de mari dimensiuni, care pot fi folosite pentru a stropi terenuri agricole, a stinge incendii sau a supraveghea proprietăți. Cristina Bâtlan, Dan Șucu și Bogdan Micu s-au aliat și au oferit finanțarea de 400.000 de euro pentru 51% din afacere. 

Investitorii au avut parte aseară și de un spectacol cu păpuși uriașe. Bogdan Tudor a venit în fața leilor cu o propunere de asociere în două spectacole pentru copii, pentru care a cerut o investiție de 40.000 de euro. Mohammad Murad a văzut potențial în această idee și i-a oferit suma cerută pentru 25%. 

Profesorul de fizică Ioan Grosu le-a prezentat leilor un titirez ”ascultător” și un sistem care produce artificial curcubeu. Deși ideea lui nu i-a convins din prima, într-un final, Mohammad Murad i-a oferit 30.000 de euro pentru 50% din afacere.

Cristina Bâtlan a pariat pe Khalid Inayeh, ultimul concurent intrat în Imperiu, și i-a oferit 200.000 de euro pentru boutique-ul lui online cu produse tradiționale gipsy. În schimbul finanțării, leoaica va fi parte din business cu 40% din acțiuni. 

Și săptămâna următoare leii vor deschide porțile Imperiului pentru idei și business-uri cu potențial. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murat, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu revin miercuri, de la ora 20:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antreprenorifinantareideiImperiul Leilorlider audienta
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes