Anunț DSP București pentru cei care cer eliberarea deciziilor de carantină sau izolare

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti anunţă că începând de joi nu se mai primesc documente în format fizic de la persoanele care se prezintă la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantină sau izolare din cauza COVID-19.

În contextul pandemic actual, începând cu data de 3.09.2020 nu se mai primesc documente fizice de la persoanele care se prezintă personal la sediul DSPMB, str. Avrig, nr. 72-74 pentru eliberarea deciziilor de carantina / izolare”, a anunțat DSP București într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Potrivit sursei citate, toate documentele se vor transmite doar electronic, pe adresa de email carantina@dspb.ro, iar deciziile de carantină / izolare eliberate de către DSPMB se transmit electronic pe adresele de e-mail ale medicilor de familie sau solicitanţilor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

anunt dsp bucuresti documente izolare si carantina documente online dsp bucuresti unde se primesc documente la dsp
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes