International

Apar tot mai multe informații despre ANTIFA. Experți în securitate, devoalează scopurile ascunse, teroriste

Antifa, gruparea anarhistă de stânga, pregătea o insurecție antiguvernamentală încă de la începutul ciclului alegerilor prezidențiale, în luna noiembrie 2019.

Potrivit unui oficial american din cadrul forțelor de ordine și al mai multor experți privați din domeniul securității cu care au discutat ziariștii de la Washington Times, cazul George Floyd și protestele declanșate de el au reprezentat catalizatorul pentru aplicarea planului Antifa, în an electoral:

”Acțiunile Antifa reprezintă o ruptură dură cu lunga tradiție a unui proces politic pașnic în Statele Unite”, a declarat Rich Higgins, fost membru în Consiliul Național de Securitate. ”Ideologia lor marxistă încearcă nu doar să influențeze alegerile pe termen scurt, ci și să compromită alegerile ca factor determinant al legitimității politice”, a mai sous el.

Revitalizarea Americii, o amenințaree

Un program de tulburări civile generalizate este o caracteristică a grupărilor teroriste interne, indiferent de circumstanțele care le pun în mișcare, arată ziarul american, citat de evz.ro.

”Alegerea președintelui Trump și revitalizarea Americii reprezintă o amenințare la adresa țelurilor nihiliste ale Antifa”, a declarat și Joe Myers, fost oficial al Defense Intelligence Agency (serviciul de informații al Pentagonului), expert în operațiuni de contracarare a insugențelor. „Ei ațâță aceste violențe pentru a provoca distrugeri și disperare, care să ducă la înfrângerea lui Trump în 2020.”

Antifa a fost descrisă în mod greșit drept o mișcare „antifascistă”, dar manifestațiile sale cu oameni îmbrăcați în negru și mascați sunt concepute anume pentru a semăna teroare, dezbinare și haos în politica americană.

Consiliul pentru Securitate Națională de la Casa Albă analizează informațiile pe care le-a primit de la agențiile specializate, cerând în același timp rapoarte despre activitatea FBI.

Legături cu cercurile democrate

”Președintele și Procurorul General vor să afle de la directorul (FBI) Wray ce a făcut FBI pentru a depista, dezmembra, supraveghea și aduce în fața justiției Antifa”, a declarat consilierul prezidențial pentru securitate națională, Robert O’Brien, pentru Washington Times.

Președintele Trump a acuzat Antifa pentru haosul care a cuprins America: „În ultimele zile, țara noastră a fost căzut în mâinile unor anarhiști profesioniști, bande violente, incendiatori, jefuitori, criminali, rebeli, antifa și alții”, a spus el în discursul despre violențe rostit luni. Donald Trump a anunțat că Antifa va fi desemnată organizație teroristă internă, lucru cerut insistent de numeroși oficiali ai administrației sale.

Aceasta ar da mai multă libertate de mișcare autorităților pentru acțiuni de supraveghere și investigare, inclusiv accesul la sursele de finanțare ale Antifa, despre care există suficiente informații că ar avea legătură cu cercurile politice Democrate.

Alte știri de interes

Primele represalii chineze în Hong Kong: Cărțile pro-democrație și anticomuniste, scoase din biblioteci

Mihnea Tudor

OMS, măsură radicală: elimină hidroxiclorochina și lopinavir din studiile anti-Covid, dintr-un motiv neașteptat

Saghin Cristian

Decizie radicală în China legată de piețele cu animale vii

Gloria Pascu

Ziua Americii 4 IULIE – Trump a celebrat la muntele Rushmore – VIDEO. Ceremonie fastuoasă, în ciuda protestelor

Mihnea Tudor

Interlopii din Europa și-au creat propria rețea de telefonie cu zeci de mii de abonați

Mihnea Tudor

Mica Sirenă – Pește Rasist. Cum a fost vandalizată celebra statuie din Copenhaga

Saghin Cristian

Angela Merkel, pentru prima dată cu mască, în public

Mihnea Tudor

Poliția din Seattle a reocupat ZONA AUTONOMĂ din centrul orașului

Mihnea Tudor

Hong Kong în pragul unor revolte masive. Președintele Chinei a promulgat ”legea securității naționale”

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »