International

Apar tot mai multe informații despre ANTIFA. Experți în securitate, devoalează scopurile ascunse, teroriste

Antifa, gruparea anarhistă de stânga, pregătea o insurecție antiguvernamentală încă de la începutul ciclului alegerilor prezidențiale, în luna noiembrie 2019.

Potrivit unui oficial american din cadrul forțelor de ordine și al mai multor experți privați din domeniul securității cu care au discutat ziariștii de la Washington Times, cazul George Floyd și protestele declanșate de el au reprezentat catalizatorul pentru aplicarea planului Antifa, în an electoral:

”Acțiunile Antifa reprezintă o ruptură dură cu lunga tradiție a unui proces politic pașnic în Statele Unite”, a declarat Rich Higgins, fost membru în Consiliul Național de Securitate. ”Ideologia lor marxistă încearcă nu doar să influențeze alegerile pe termen scurt, ci și să compromită alegerile ca factor determinant al legitimității politice”, a mai sous el.

Revitalizarea Americii, o amenințaree

Un program de tulburări civile generalizate este o caracteristică a grupărilor teroriste interne, indiferent de circumstanțele care le pun în mișcare, arată ziarul american, citat de evz.ro.

”Alegerea președintelui Trump și revitalizarea Americii reprezintă o amenințare la adresa țelurilor nihiliste ale Antifa”, a declarat și Joe Myers, fost oficial al Defense Intelligence Agency (serviciul de informații al Pentagonului), expert în operațiuni de contracarare a insugențelor. „Ei ațâță aceste violențe pentru a provoca distrugeri și disperare, care să ducă la înfrângerea lui Trump în 2020.”

Antifa a fost descrisă în mod greșit drept o mișcare „antifascistă”, dar manifestațiile sale cu oameni îmbrăcați în negru și mascați sunt concepute anume pentru a semăna teroare, dezbinare și haos în politica americană.

Consiliul pentru Securitate Națională de la Casa Albă analizează informațiile pe care le-a primit de la agențiile specializate, cerând în același timp rapoarte despre activitatea FBI.

Legături cu cercurile democrate

”Președintele și Procurorul General vor să afle de la directorul (FBI) Wray ce a făcut FBI pentru a depista, dezmembra, supraveghea și aduce în fața justiției Antifa”, a declarat consilierul prezidențial pentru securitate națională, Robert O’Brien, pentru Washington Times.

Președintele Trump a acuzat Antifa pentru haosul care a cuprins America: „În ultimele zile, țara noastră a fost căzut în mâinile unor anarhiști profesioniști, bande violente, incendiatori, jefuitori, criminali, rebeli, antifa și alții”, a spus el în discursul despre violențe rostit luni. Donald Trump a anunțat că Antifa va fi desemnată organizație teroristă internă, lucru cerut insistent de numeroși oficiali ai administrației sale.

Aceasta ar da mai multă libertate de mișcare autorităților pentru acțiuni de supraveghere și investigare, inclusiv accesul la sursele de finanțare ale Antifa, despre care există suficiente informații că ar avea legătură cu cercurile politice Democrate.

Alte știri de interes

Regina Elisabeta a II-a îşi pierde tronul în Barbados

Mihnea Tudor

Noua Zeelandă ar putea să-și schimbe numele cu unul indigen

Mihnea Tudor

Ambasadorul SUA în China a demisionat

Mihnea Tudor

UE testează interoperabilitatea între aplicaţii de urmărire a Covid-19 în şase state

Mihnea Tudor

Sebastian Kurz: Austria a intrat în al doilea val de coronavirus

Mihnea Tudor

Erdogan, amenințare fără precedent la adresa Franței: Nu căutaţi ceartă cu Turcia!

Saghin Cristian

Efect neașteptat al pastilelor de Paracetamol

Mihnea Tudor

Trump i-a spus jurnalistului Bob Woodward că ştia în februarie că maladia Covid-19 este „o chestie mortală”, dar voia să o minimalizeze

Saghin Cristian

Opozantul belarus Maxim Znak, un membru al Consiliului de Coordonare al opoziţiei, arestat de bărbaţi ”mascaţi” în civil

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »