Apel către Guvern: “Opriți terapia de șoc”

oprirea „terapiei de șoc”, referire la măsurile fiscale anunțate recent de Guvern
oprirea „terapiei de șoc”, referire la măsurile fiscale anunțate recent de Guvern

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR), organizație care reunește asociații de business din aproape toate domeniile de activitate, cere oprirea „terapiei de șoc”, referire la măsurile fiscale anunțate recent de Guvern.

„Propunem Guvernului să luăm o pauză de 3-5-6 luni, cât e nevoie, ca să ajungem la un consens, iar după aceea să nu mai schimbăm nimic în regimul fiscal timp de cel puțin trei ani. Nimic nu ne grăbește, suntem pe creștere economică și nu avem date sau informații că ar veni vreo criză în viitorul apropiat. Nu avem motive de hei-rupisme, haideți să nu repetăm experiențele din 2010”, a declarat miercuri, Dragoș Anastasiu, președintele CDR.

Florin Pogonaru, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri a amintit că și consilierul guvernamental Cristian Socol a propus „un pas lateral” față de aceste măsuri, afirmând: „Opriți terapia de șoc”. … Sursă: Apel către Guvern: “Opriți terapia de șoc”

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asociații de businessCoalitia pentru Dezvoltarea Românieiguvernopriti terapiaterapia socterapie soc
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes