Hello Green » aplicația cu care ești la un click distanță de sănătate! Cum ar fi să ai medicul tău NON STOP?

Hello Green - aplicația cu care ești la un click distanță de sănătate! Cum ar fi să ai medicul tău NON STOP?
Hello Green - aplicația cu care ești la un click distanță de sănătate! Cum ar fi să ai medicul tău NON STOP?

În România, de peste 50 de ani trăim cu această spaimă că dacă ne înbolnăvim avem nevoie de un prieten care să știe un medic foarte bun care să ne salveze. Calea mult mai ușoară este să apelați la un serviciu de consiliere medicală și să lăsați pe cineva să preia problema de pe umerii voștri: Aplicația Hello Green !

De cele mai multe ori, găsești pe internet informații care te împing într-o lume sufocată de sfaturi medicale nefiltrate și, de cele mai multe ori, greșite. Rolul acesti aplicații este tocmai acela de a-ți face viața mai ușoară și îți oferă acces direct la specialiști valoroși, care te vor consilia.

Pentru că, în România, există de ceva vreme consiliere medicală și, mai nou, aplicația Hello Green, care te ajută să te menții în parametri optimi de sănătate. Plătești un abonament lunar și știi că e cineva, NON-STOP, care are grijă de tine și care îți face planuri de prevenție și de screening pentru bolile considerate cu risc.

Pentru asta, este important ca întâlnirea cu medicul să aibă loc înainte de a ne îmbolnăvi pentru a identifica din timp anumite riscuri care dau boli grave. Există, așadar, servicii medicale moderne care vă ajută să rămâneți sănătoși!

E mult mai ușor să previi, decât să tratezi

Mulți dintre medici au acel limbaj pe care noi nu-l înțelegem. Consiliere medicală înseamnă să aduci toate aceste cuvinte ”dintr-o limbă străină în limbajul omului de rând. Dacă oprim procesele de degradare înainte de a apărea boala, înseamnă că am făcut prevenție”, a declarat Florin Hozoc, CEO BPHD.

”De foarte multe ori apar situații când ne speriem degeaba sau ne speriem prea repede. În astfel de situații oamenii încep să caute un medic, cel mai adesea întrebând prieteni, cunoscuți, colegi pentru a se programa la consult, cine știe când.”

Comunicare directă cu medici tăi

Un lucru foarte greu în ziua de astăzi, să descoperi care este cel mai bun medic, care este potrivit pentru tine etc. Dau două clicuri și ajung la ei. Am fost preluată de un consilier, care mi-a spus tot traseul meu, pe care trebuie să-l urmez de acum încolo, astfel încât să mă țin departe de boli, de afecțiuni, de tot ceea ce poate urma.

Interesant este că am și un dosar medical acolo. Îmi urc absolut toate documentele, inclusiv rețetele medicale și comunic cu medicii mei, direct”, explică și Cătălina Cârstea, director marketing BMC.

Ce aduce nou aplicația Hello Greeen

Consiliere înseamnă, pe de o parte, a-ți aduce toate acele informații pe care le primești în timpul unei consultații într-un limbaj pe care să-l înțelegi și, pe de altă parte, de a te ajuta să găsești un medic în timpul cel mai scurt și să primești tratamentul potrivit.

Aplicația Hello Green
Aplicația Hello Green

Acest lucru îl oferă aplicația Hello Green. Abonamentul prin această aplicație îți GARANTEAZĂ:

  • Un preț al acestor servicii de consiliere mult redus,
  • O programare cu prioritate la cei mai buni medici,
  • Discounturi la serviciile medicale de diagnostic sau tratament,
  • Pacientul primește un consilier medical care îl ghidează sau îl poate însoți la propriu prin labirintul sistemului nostru medical și-l sfătuiește zi și noapte și nu doar atunci când este bolnav.

”Nu ne adresăm doar celor 30% care sunt bolnavi, ci ne adresăm tuturor sau, cu prioritate preferăm să ne adresăm celor care sunt sănătoși, pentru că aceștia trebuie să rămână sănătoși”, ne-a mai declarat Florin Hozoc.

Prin acest serviciu inovativ, aplicația Hello Green, se poate reduce semnificativ numărul bolilor evitabile. Aplicația nu vinde medicamente sau tratamente. Oamenii sunt mai degrabă învățați, de profesioniști, să-și schimbe modul de viață. Aplicația va fi full operațională începând cu 11 decembrie 2020.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aplicatia hello green aplicatie medici consiliere medicala hello green hello gren medici hello green sanatate hello green
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes