Politica

”Apocalipsa DNA”, versiunea PSD – Ciolacu: Va avea mult de lucru cu achizițiile Guvernului. Ce spune de suspendarea lui Iohannis

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu estimează că procurorii DNA vor avea mult de lucru în perioada următoare, când vor fi analizate achizițiile directe făcute de Guvernul PNL.

”DNA va deschide mai multe dosare penale care vor avea ca obiect achizițiile publice, făcute de autoritățile guvernamentale, în această perioadă a pandemiei de coronavirus. Nu o să comentez niciodată o decizie a unei instanţe”, a declarat, duminică, Marcel Ciolacu, la un post tv.

Liderul interimar al PSD a comentat informațiile, apărute în ultima perioadă, potrivit cărora DNA urmează să ancheteze mai mulți lideri social-democrați, cu atât mai mult cu cât se apropie campania electorală. Cu toate acestea, el a precizat c,partidul său nu va propune sau adopta măsuri de amnistie sau grațiere.

”Întotdeauna când au tăbărât pe PSD, înainte de alegeri, s-a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere”, a afirmat liderul social-democrat.

Suspendarea lui Iohannis

Mai mult de atât, Ciolacu a anunțat că au fost voci în interiorul partidului ce i-au cerut să inițieze procedurile pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, însă a estimat că o astfel de strategie nu va avea ca efect decât prăbușirea PSD la viitoarele alegeri:

”Am văzut și părerile unora din interiorul partidului, și din afara partidului că trebuie să îl suspendăm pe Iohannis, mă mir că nu mi-au cerut să vin și cu un proiect de lege de amnistie și grațiere, ca să răsturnăm iarăși masa”, a declarat el la B1 TV, făcând referire la perioada în care PSD era condus de Liviu Dragnea.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Șefa CNA vrea să poată pedepsi un președinte în situaţii cum au fost conferinţele lui Iohannis în care a susţinut PNL în campanie

Saghin Cristian

Preşedintele USR Sulina Mirel Constantin a demisionat din funcţie, după afirmaţiile la adresa lui Ivan Patzaichin

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »