”Apocalipsa DNA”, versiunea PSD – Ciolacu: Va avea mult de lucru cu achizițiile Guvernului. Ce spune de suspendarea lui Iohannis

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu estimează că procurorii DNA vor avea mult de lucru în perioada următoare, când vor fi analizate achizițiile directe făcute de Guvernul PNL.

”DNA va deschide mai multe dosare penale care vor avea ca obiect achizițiile publice, făcute de autoritățile guvernamentale, în această perioadă a pandemiei de coronavirus. Nu o să comentez niciodată o decizie a unei instanţe”, a declarat, duminică, Marcel Ciolacu, la un post tv.

Liderul interimar al PSD a comentat informațiile, apărute în ultima perioadă, potrivit cărora DNA urmează să ancheteze mai mulți lideri social-democrați, cu atât mai mult cu cât se apropie campania electorală. Cu toate acestea, el a precizat c,partidul său nu va propune sau adopta măsuri de amnistie sau grațiere.

”Întotdeauna când au tăbărât pe PSD, înainte de alegeri, s-a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere”, a afirmat liderul social-democrat.

Suspendarea lui Iohannis

Mai mult de atât, Ciolacu a anunțat că au fost voci în interiorul partidului ce i-au cerut să inițieze procedurile pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, însă a estimat că o astfel de strategie nu va avea ca efect decât prăbușirea PSD la viitoarele alegeri:

”Am văzut și părerile unora din interiorul partidului, și din afara partidului că trebuie să îl suspendăm pe Iohannis, mă mir că nu mi-au cerut să vin și cu un proiect de lege de amnistie și grațiere, ca să răsturnăm iarăși masa”, a declarat el la B1 TV, făcând referire la perioada în care PSD era condus de Liviu Dragnea.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

achizitii directeapocalipsa dnamarcel ciolacu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes