Aproape 100.000 de persoane, în cea de-a treia zi a Festivalului Untold

Aproape 100.000 de persoane, în cea de-a treia zi a Festivalului Untold. Sursa foto: Facebook, UNTOLD
Aproape 100.000 de persoane, în cea de-a treia zi a Festivalului Untold. Sursa foto: Facebook, UNTOLD

Peste 95.000 de persoane au fost prezente, sâmbătă, în cea de-a treia zi a Festivalului Untold, care se desfăşoară în perioada 4- 7 august, la Cluj-Napoca. Fanii i-au putut urmări, printre alţii, pe Kygo, David Guetta, BUG Mafia. Organizatorii au transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că în cea de-a treia zi Untold au fost prezenţi peste 95.000 de fani ai festivalului veniţi din peste 100 de ţări ale lumii.

“Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost show-ul norvegianului Kygo, care a ridicat în aer zeci de mii de mâini. Creatorul genului tropical house, aflat pentru a doua oară pe Cluj-Arena, a pregătit un show live remarcabil, care a fost primit cu entuziasmul a zeci de mii de fani din întreaga lume.

Un artist complet, care face magie cu pianul său, Kygo a creat un univers al emoţiilor autentice cu piesele incluse în setul său. Zeci de mii de voci s-au unit pentru a cânta la unison marile succese lansate de Kygo, iar mainstage-ul UNTOLD s-a transformat într-o feerie care a luminat cerul şi a fost emoţie de la prima până la ultima piesă”, au anunţat organizatorii.

De la recentele producţii lansate „Freeze” şi ,,Never Really Loved Me” până la piesele clasice ,,Higher Love”, ,,It Ain’t Me”, ,,What’s Love Got To Do With It” ori ,,Think About You” şi până la producţiile care domină în circuitul de festival în 2022, show-ul lui Kygo a oferit conexiunea perfectă dintre artist şi publicul său. 

Invitatul special al norvegianului a fost Justin Jesso care a interpretat versiunea live a succesului ,,Stargazing”, a purtat drapelul României şi a mulţumit zecilor de mii de fani în limba română: ,,România, te iubesc şi îţi mulţumesc!”

Kygo şi-a încheiat show-ul cântând la pian în mijlocul mulţimii entuziasmate una dintre cele mai emoţionante piese din discografia sa, „Firestone” şi cu mesajul: „Aţi fost un public extraordinar. Vă iubesc atât de mult!”

“Fiecare zi a experienţei Untold a oferit show-uri în premieră pentru România. Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză extraordinară oferită de creatorii Untold fanilor festivalului. Incluşi de Billboard în clasamentul celor mai buni artişti din spectrul muzicii dance, americanii au dus noţiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artişti.

Jillionaire a avut o interacţiune constantă cu fanii pe tot parcursul show-ului, cei trei membri Major Lazer au împărţit apa în public şi au pregătit un moment care a depăşit aşteptările tuturor: a început cea mai tare bătaie cu apă din mainstage-ul unui festival”, a mai precizat sursa citată.

Toată lumea a cântat ,,Lean On Me” şi a vrut mai mult Major Lazer! Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire au răspuns acestei cereri,  iar show-ul celor trei s-a încheiat cu un moment impresionant, au ajuns în mijlocul fanilor şi au dansat cu aceştia fluturând steagul României.

Aflată pentru prima dată pe mainstage, legendara trupa B.U.G. Mafia a fost primită cu aplauze de fani. Cluj-Arena a fost un loc în care s-au întâlnit generaţii diferite, care au trăit cu aceeaşi bucurie show-ul live al trupei. Toată lumea a cântat de la început până la final pe fiecare piesă.

“Tataee, Caddy şi Uzzi, artiştii care au transformat hip-hop-ul în fenomen de masă, au emoţionat pe toată lumea cu un live act legendar. Membrii B.U.G. Mafia s-au alăturat campaniei Dăruieşte Viaţă şi împreună au realizat un proiect special. Fanii festivalului au avut posibilitatea să îşi înregistreze bătăile inimii la cornerul Dăruieşte Viaţă din festival, iar la finalul show-ului, B.U.G. Mafia a pregătit un colaj cu aceste mii de inimi de români care au bătut, în acelaşi timp, la Untold!”, au mai transmis organizatorii.

A treia zi a festivalului l-a adus pe mainstage pe DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta, care a fost extrem de entuziasmat de revederea cu fanii din România. DJ-ul şi producătorul francez le-a mulţumit pentru susţinerea constantă şi pentru că a rămas acelaşi public entuziast, care trăieşte din plin bucuria de a dansa şi a cânta.

Brazilianul Alok, care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a pregătit un show în exclusivitate pentru Untold şi a invitat pe scenă un artist român, Mario Fresh.

„Ştiţi ce simt? Simt că fac parte din această poveste minunată numită Untold. E o dorinţă împlinită pentru mine şi pentru că m-aţi făcut parte a poveştii voastre, vă mulţumesc!” a spus Alok.

Olandezul Oliver Heldens a fost cel care a încheiat o seara la UNTOLD cu un set de 90 de minute, în care şi-a invitat publicul la o călătorie prin lumea fascinantă a muzicii house şi techno. Almud şi francezul Kungs au completat experienţa magică de la mainstage în cea de-a treia zi a festivalului Untold.

Artiştii de la scenele  Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tramvai şi Retro Party au activat zecile de mii de fani ai festivalului Untold
Scena Alchemy a fost centrul distracţiei pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat şi dubstep. Cele mai mari trupe şi cei mai iubiţi artişti au oferit momente extraordinare. Grassu XXL & Guess Who, Killa Fonic, Yny Sebi, Connect-R & Johny Romano, El Nino, Zo, Borgore şi Netsky au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live.

Germanul Boris Brejcha, DJ-ul care ocupă locul 5 în Alternative Top 100 DJ, a fost unul dintre cei mai aşteptaţi artişti underground de la scena Galaxy. Creator al unui gen, high-tech minimal, Brejcha a avut un set live care a purtat fanii într-un alt univers.

Ann Clue, Mathame, Reiner Zonneveld (live) şi Paco Osuna au fascinat publicul de la scena Galaxy, casa techno a festivalului Untold.
Fanii de la scena Daydreaming s-au bucurat de seturi unice de la Matthew Dekay B2B Yokoo, Nico Stojan, Marwan, Maga şi artişti români din lumea house şi deep house.

Duminică seară, mainstage-ul îşi va deschide porţile pentru ultima zi a experienţei Untold cu: Tim Hox, Pascal Junior, Anne-Marie, J Balvin, Lost Frequencies, Hardwell, ATB şi Tujamo.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bilete untoldparticipanti untoldUntolduntold 2022vedete untold
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes