Argentina ține trei zile de doliu naţional, după ce Maradona a murit

Argentina ține trei zile de doliu naţional, după ce Maradona a murit
Argentina ține trei zile de doliu naţional, după ce Maradona a murit

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu naţional după decesul fostului fotbalist Diego Maradona.

“Lucram cu premierul Cafiero atunci când mi s-a spus vestea. Nu pot să cred. Sunt dezolat. Este cea mai proastă veste pe care o poate primi un fan al Argentinos Jrs. Noi îl iubim. Încercăm să vorbim cu familia sa. Vom vedea. Tristeţea este foarte mare”, a declarat Fernandez pentru cotidianul Clarin, potrivit Marca.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani.

Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a postat, miercuri seară, pe Twitter, un mesaj de condoleanţe după anunţul decesului legendarului Diego Armando Maradona.

“Federaţia Argentiniană de Fotbal, prin intermediul prepedintelui Claudio Tapia, îşi exprimă durerea profundă după moartea legendei noastre, Diego Armando Maradona.

Vei fi mereu în inimile noastre”, este mesajul forului.

Presa argentiniană a anunţat, miercuri, Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit maradona doliu national doliu national argentina maradona a murit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes