Arnold Schwarzenegger, mesaj puternic pentru cei care au mers pe calea urii – VIDEO

Arnold Schwarzenegger, mesaj
Arnold Schwarzenegger, mesaj

La un an după ce i-a îndemnat pe liderii ruşi să pună capăt războiului din Ucraina, Arnold Schwarzenegger a publicat un nou videoclip pe YouTube săptămâna aceasta, denunţând renaşterea antisemitismului şi a discursului instigator la ură.

„Este mai uşor să răspândeşti ura […], să te laşi spălat pe creier de cineva care îţi dă motive în detrimentul altora”, denunţă actorul. „Înţeleg cum oamenii pot ceda în faţa discursului urii”.

„Aveţi mereu posibilitatea de a alege o viaţă dedicată toleranţei”, insistă actorul. “Trebuie să luptaţi cu voi înşivă. Celălalt drum este mult mai uşor. Nu trebuie să schimbi nimic”. “Tot ceea ce nu te face fericit în viaţa ta nu este vina altora… Te va distruge. Nu vrei să treci prin asta”, a subliniat Arnold Schwarzenegger.

„E mai uşor să urăşti decât să înveţi”, spune el în videoclip. 

Actorul a amintit şi de faptul că tatăl său a fost membru al partidului nazist. “Au fost crescuţi cu ideea că singurul mod de a trăi este să-i distrugi pe alţii. Asta te distruge. Este calea celor slabi”.

VIDEO Arnold Schwarzenneger

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arnold schwarzeneggermesaj arnoldrazboi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes