Asia Express: Emi și Cuza au obținut pașaportul de trecere către Georgia. Diseară, o nouă eliminare

Cea de-a cincea etapă Asia Express – Drumul Împăraților a oferit o nouă imunitate unui cuplu de vedete ce a demonstrat că poate face față competiției celui mai dur reality-show. Emi și Cuza au obținut și ei un pașaport de trecere către Georgia, alături de Mihai și Elwira Petre, cele două echipe imune din acest moment. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare a treia ediţie a stage-ului cu numărul cinci, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8 puncte de rating și 23.7% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.4 puncte de rating și 21.9% cota de piață. Şi la orașe, a treia ediţie a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 6.9 puncte de rating și 16.6% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6.7 puncte de rating și 16 procente din cota de piață. În minutul de aur, 21:49, 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Diseară, de la 20:30, o nouă imunitate va fi oferită, ținând cont de pietrele și bijuteriile pe care concurenții le-au adunat pe traseul de pe Drumul Împăraților. Care este a treia echipă ce își securizează locul în competiție, telespectatorii vor afla în această seară.

Ziua de bilanț a ultimei etape din Turcia va pune pe drum trei echipe ce se vor lupta pentru a-și securiza locul în următoarea țară de pe Drumul Împăraților. La finalul probelor din cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o echipă va fi eliminată, căci diamantul ascuns în cutia securizată este, de data aceasta, roșu: ”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Vrem în Georgia”, va mărturisi una dintre echipe.

Ca de obicei, două cupluri de vedete vor intra automat în cursa pentru ultima șansă în funcție de clasament, în vreme ce o a treia se va alătura în urma voturilor din partea colegilor: ”Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem”. Diseară, cele trei cupluri din cursa-ultimatum se vor lupta pe un traseu presărat cu multe misiuni ce au legătură cu recordurile turcești din Guinness Book.

Cum va decurge cea mai aprigă cursă și ce echipă va părăsi la finalul serii Drumul Împăraților, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în ultima ediție de pe teritoriul Turciei, la Asia Express.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asia expressdrumul imparatiloreliminare asia expressemi si cuzaimunitate asia expressmihai petre
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes