Asistentă medicală vindecată, dar pozitivă de 8 ori la COVID

Asistentă medicală vindecată, dar pozitivă de 8 ori la COVID. foto: facebook
Asistentă medicală vindecată, dar pozitivă de 8 ori la COVID. foto: facebook

Cât de mult poate rezista virusul în corpul uman? O asistentă medicală din Canada a reușit ”performanța” să fie testată de opt ori POZITIV, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ea a contactat coronavirusul în urmă cu câteva luni.

Specialiștii care au consultat-o s-au întrbat constant ”cât timp durează ca un pacient recuperat să nu se mai infecteze?”

Asistenta are 49 de ani, vindecată, dar pozitivă

Când Tracy Schofield, în vârstă de 49 de ani, a prezentat pentru prima dată simptome precum respirația grea, febră și frisoane, pe 30 martie, i s-a administrat un test pentru COVID-19 , care a fost pozitiv. A petrecut apoi două săptămâni în auto-izolare. Ea a declarat atunci că și-a pierdut anumite simţuri: gust și miros, relatează Daily Mail.

După ce a început să se simtă mai bine (după două săptămâni), un al doilea test i-a dat iar pozitiv, şi tot aşa…iar alte șase pe care le-a făcut între timp au fost cu același rezultat: pozitiv, chiar dacă simptomele ei au dispărut în mare parte, în afară de unele dificultăți de respirație.

În fine, al optulea test a fost negativ dar, conform procedurilor, este nevoie de două rezultate negative într-o perioadă de 24 de ore pentru a fi considerată recuperat. Când a făcut cel de-al nouălea test, la mai puțin de 24 de ore, a revenit iar la pozitiv – spre surprinderea tuturor:

”Ori de câte ori obțin rezultatul testului, parcă cineva mă lovește în stomac”, a spus ea reporterilor de la CTV News.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asistenta medicalacovid 19test pozitivtestata pozitiv
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes