Asistentul de regie, ce i-a dat arma lui Alec Baldwin fusese implicat într-un alt incident cu armă

Dave Halls, care lucrează ca asistent de regie pentru filmul „Rust”, ale cărui filmări au fost întrerupte după ce Alec Baldwin a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, a fost concediat de la filmările unei alte producţii după un incident cu armă în urma căruia o persoană a fost rănită. El face parte dintre cei anchetaţi în tragicul accident din Santa Fe, scrie CNN.

Caracterizat drept un profesionist experimentat, dar cu o reputaţie proastă, asistentul de regie a permis practici periculoase la filmările la care a lucrat, a scris duminică NBC News. 

Dave Halls a lucrat ca asistent de regie la filmul „Freedom’s Path” în 2019 atunci când o armă s-a descărcat accidental şi a rănit un membru al echipei de sunet. Victima a revenit pe platoul de filmare câteva zile mai târziu. Halls a fost concediat şi înlocuit.

La „Rust”, Dave Halls este cel care i-a dat arma lui Alec Baldwin informându-l că nu este încărcată. El „nu ştia că arma este încărcată cu gloanţe adevărate”, precizează un raport al agenului biroului şerifului din comitatul Santa Fe. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alec baldwin
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes