Asociaţia “Împreună pentru A8”: Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova

Asociaţia "Împreună pentru A8"
Asociaţia "Împreună pentru A8"

Reprezentanţii Asociaţiei “Împreună pentru A8”, care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, susţin că orice întârziere a proiectului reprezintă “o bătaie de joc” la adresa locuitorilor din regiune şi anunţă că vor monitoriza în acest an proiectele de infrastructură din zona Moldovei.

Vicepreşedintele Asociaţiei “Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi, a scris, duminică, pe Facebook, că în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructură în regiunea Moldovei, inclusiv cel privind autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Vom fi foarte atenţi la activitatea celor de care depinde implementarea proiectelor de infrastructură în regiunea Moldovei. Asociaţia noastră nu va face niciun compromis politic în legătură cu A8. Mai important este să trecem Carpaţii spre Vest până în 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale“, a afirmst Cătălin Urtoi, vicepreşedinte “Împreună pentru A8”.

El a adăugat că orice întârziere a acestui proiect reprezintă “o bătaie de joc” la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc şi muncesc în regiunea Moldovei.

“Autostrada Unirii este un proiect strategic de ţară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei şi care va duce la creşterea economiei naţionale”, au afirmat reprezentanţii Asociaţiei “Împreună Pentru A8”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autostrada ungheni-iasi-targu mures Împreună pentru A8
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes