Asta e adevarata fata a umilintei suferite de Steaua cu Viitorul

3-1 s-a terminat pentru Viitorul meciul cu Steaua si Hagi sarbatoreste in sfarsit la finalul unui duel in care a pierdut in ultimele 11 meciuri.

Cu jucatori adusi pe milioane de euro la Steaua, Reghecampf nu a reusit sa treaca de o echipa de pusti la Ovidiu. Hagi a reusit ca in 2017 sa adune o formula de talent, forta si experienta la Viitorul cu care crede ca poate lua campionatul.

Titlul pentru Viitorul reprezinta apogeul intern al unui club care a mizat, spre deosebire de rivalele din playoff, pe o altfel de investitie in jucatori. Hagi a luat fotbalisti liberi de contract si a mizat mai mult pe pustii pe care Academia sa i-a livrat la echipa mare.

Prin promovarea jucatorilor tineri si selectia fotbalistilor din Academie, Hagi a reusit sa anuleze toate milioanele cu care Becali a crezut ca poate domina fotbalul din Romania.
… »»»

Source: Asta e adevarata fata a umilintei suferite de Steaua cu Viitorul! Lectia pe care Becali nu o va uita niciodata – www.sport.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes