Astăzi este finala Vocea României, sezonul 10! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeu

Finala Vocea României, sezonul 10! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeu. Sursa foto: Pro Tv
Finala Vocea României, sezonul 10! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeu. Sursa foto: Pro Tv

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! În această seară, de la 20:30, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla`s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă, seriozitate și cu dorința de a fi Vocea României sezonul 10.

Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator vocea romaniei finala vocea romaniei
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes