Astăzi încep live-urile Românii au talent! Primii 12 semifinaliști pregătesc un spectacol #simaiunusiunu!

Astăzi încep live-urile Românii au talent! Primii 12 semifinaliști pregătesc un spectacol #simaiunusiunu!
Astăzi încep live-urile Românii au talent! Primii 12 semifinaliști pregătesc un spectacol #simaiunusiunu!

Cel mai iubit show de divertisment din România a ajuns la etapa galelor live! În acest sezon, 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru locul lor în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Alexandra și Florin vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona. 

Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima semifinală live. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor sunt: GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice. 

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor. Nu ratați prima semifinală, în direct, astăzi pe PRO TV, de la 20:30. 

Românii au talent – #simaiunusiunu

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

12 semifinalistigale liveromanii au talentspectacol
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes