Astăzi, Marea Premieră a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! “Contează doar ce ai în cap!”

Astăzi, Marea Premieră a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! “Contează doar ce ai în cap!”. Sursa foto: Kanal D
Astăzi, Marea Premieră a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! “Contează doar ce ai în cap!”. Sursa foto: Kanal D

Astăzi, la 22:30, va avea premieră “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz game din istoria televiziunii mondiale, la Kanal D! Cinci concurenți intră în “ringul cuvintelor”, gata să dea soluțiile la definițiile enunțate de amfitionul emisiunii Dan Negru, care le va fi alături pe parcursul întregului concurs.

“Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenți. O să descoperiți altfel de oameni în acest show, este o premieră pentru televiziunea din România. Nu ne interesează dacă știu să cânte, să danseze, dacă știu să gătească fasole bătută; nimic din toate astea. Aici, la , contează doar ce ai în cap!”, spune Dan Negru.

Fiecare concurent va avea la dispoziție 4 minute pentru a da soluțiile la cele 14 defintitii enunțate de Dan Negru, efortul acestora pentru răspunsurile corecte va fi răsplătit cu premii importante în bani, fiecare litera valorând 100 de lei.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap , cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului și cineva va câștigă această prima ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” puteți află urmărind cel mai ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, în această seară, de la ora 22:30.

Emisiunea va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30.

Nu ratați astăzi premieră show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

concurs daqn negru dan negru jocul cuvintelor Kanal D
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes