Atac armat în insula Corfu, Grecia. Două persoane, împuşcate mortal

Două persoane au fost împuşcate mortal pe insula Corfu, în apropierea unui hotel, a anunţat poliţia elenă. Presa din Grecia notează că atacatorul s-a sinucis după ce i-a împuşcat pe cei doi.

“Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 (08.30 GMT), în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist, potrivit AFP.

Un martor la atac a declarat că un bărbat grec i-a împuşcat pe cei doi şi apoi s-a sinucis în staţiunea Dasia.

“Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP sub acoperirea anonimatului.

Agenţia ANA notează că atacatorul ar fi un localnic în vârstă de 60 de ani. Acesta a unis două persoane, un bărbat şi o femeie, după o dispută privată. Una dintre victime era un grec care locuia în Franţa.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac armat corfu atac armat grecia turisti impuscati grecia
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes