Eveniment

Atac cu cuțitul la primărie. Patru persoane rănite, printre care primarul și viceprimarul

Edilii localității Certeze din județul Satu Mare au fost atacați cu un cuțit de către un bărbat, în sediul primăriei, fiind rănit la o mână. Primarul și alte două persoane au fost lovite.

Un bărbat a agresat, joi, mai mulţi angajaţi ai Primăriei comunei Certeze, din judeţul Satu Mare, printre care şi primarul Petru Ciocan, de la PNL, iar viceprimarul, Ioan Ciorbă, tot liberal, fiind rănit cu un cuţit, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Paula Gabor, citată de Antena 3.

„Un cetăţean de 56 de ani din Certeze l-ar fi agresat pe primar şi pe alţi doi angajaţi. Viceprimarul a fost rănit cu un cuţit, rănile sunt superficiale nu i-a fost pusă în pericol viaţa. Bărbatul se află în custodia Poliţiei”, a spus Paula Gabor.

Toate cele patru persoane au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii fac audieri pentru a stabili de la ce a pornit conflictul.

Motivul atacului, necunoscut

Polițiștii din Satu Mare spun că un bărbat de 50 de ani din Certeze a intrat joi în sediul primăriei și a lovit două persoane, printre care și pe primar. De asemenea, bărbatul a scos un cuțit și l-a atacat pe viceprimar, pe care l-a rănit la mâna stângă.

„Leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, anunță reprezentanții IPJ Satu Mare.

Conform Antena 3, pe agresor îl cheamă Stan Ioan și ar fi un susținător al primarului. Aveau dispute mai vechi între ei. Agresorul e deja reținut, iar răniții duși la spital.

Alte știri de interes

Polițiști atacați și răniți cu o coasă, atacatorii, împușcați

Mihnea Tudor

10 august 2020 miting în Piața Victoriei: „Vrem vinovaţii pentru jandarmiada din 10 august 2018”

Saghin Cristian

Nereguli grave pe Litoral. Atenție ce mâncați! Sancțiuni în lanț ale ANSVSA pentru siguranța alimentelor

Gloria Pascu

Intrarea în carantină, contestată în instanță de alte două localități

Mihnea Tudor

Alertă la Cernavodă: Unitatea Nucleară 1 s-a deconectat brusc de la Sistemul Energetic Național

Mihnea Tudor

Un polițist, amendat pentru că nu purta masca de protecție în magazin

Saghin Cristian

Teodorovici, cuvinte grele pentru propriul partid: ”PSD, trezește-te‼️ Te târăști simulând democrația”

Mihnea Tudor

Ana Birchall: Politica penală a statului a fost făcuta de penali. Cere schimbare legii de funcționare a CCR: ”Este timpul să ne intoarcem la normalitate”

Mihnea Tudor

Zeci de adolescenți, ridicați din Costinești și duși acasă cu duba ISU

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »