Atac cu cuțitul la primărie. Patru persoane rănite, printre care primarul și viceprimarul

Un bărbat din Slatina și-a înjunghiat soția, cu care era în proces de divorț
Un bărbat din Slatina și-a înjunghiat soția, cu care era în proces de divorț

Edilii localității Certeze din județul Satu Mare au fost atacați cu un cuțit de către un bărbat, în sediul primăriei, fiind rănit la o mână. Primarul și alte două persoane au fost lovite.

Un bărbat a agresat, joi, mai mulţi angajaţi ai Primăriei comunei Certeze, din judeţul Satu Mare, printre care şi primarul Petru Ciocan, de la PNL, iar viceprimarul, Ioan Ciorbă, tot liberal, fiind rănit cu un cuţit, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Paula Gabor, citată de Antena 3.

“Un cetăţean de 56 de ani din Certeze l-ar fi agresat pe primar şi pe alţi doi angajaţi. Viceprimarul a fost rănit cu un cuţit, rănile sunt superficiale nu i-a fost pusă în pericol viaţa. Bărbatul se află în custodia Poliţiei”, a spus Paula Gabor.

Toate cele patru persoane au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii fac audieri pentru a stabili de la ce a pornit conflictul.

Motivul atacului, necunoscut

Polițiștii din Satu Mare spun că un bărbat de 50 de ani din Certeze a intrat joi în sediul primăriei și a lovit două persoane, printre care și pe primar. De asemenea, bărbatul a scos un cuțit și l-a atacat pe viceprimar, pe care l-a rănit la mâna stângă.

“Leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, anunță reprezentanții IPJ Satu Mare.

Conform Antena 3, pe agresor îl cheamă Stan Ioan și ar fi un susținător al primarului. Aveau dispute mai vechi între ei. Agresorul e deja reținut, iar răniții duși la spital.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac cu cutitul certezecertezeprimar atacat cu cutitulprimar ranit cu cutitulprimaria certeze atac cutitviceprimar ranit cu cutitul
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes