Atenție: Consiliu special de urgență, la “Survivor România”, în această seară!

Atenție: Consiliu special de urgență, la “Survivor România”, în această seară!
Atenție: Consiliu special de urgență, la “Survivor România”, în această seară!

În această seară, la “Survivor România”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, se va disputa primul joc pentru recompensă al săptămânii, asta nu înainte ca în taberele celor două echipe să se iște conflicte între concurenți, în urma strategiilor făcute. 

Pe de-o parte, în tabăra Războinicilor, Albert este luat în colimator de colegi, cel mai vocal în acest sens fiind Sorin. Nici la Faimoși situația nu este stabilă, Elena Marin și Zannidache își aruncă săgeți “otrăvite”. 

În ediția din această seară de la “Survivor România” se va întruni, încă o dată, un Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel va face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

“Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”, anunță Daniel Pavel la debutul Consiliului special întrunit. 

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va veni cu o decizie asupra acestor abateri. Culiță Sterp s-a indepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care a fost alertată Pază de Coastă și Poliția locală. 

De asemenea, Sebastian Chițosca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure.  

Care va fi decizia în privința lui Culiță Sterp și a lui Sebastian Chițosca în aceea ce privește abaterea de la regulament veți putea afla urmărind ediția din această seară a reality-ului fenomen “Survivor România”, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

consiliul de urgenta Kanal D survivor romania
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes