ATENȚIE! Mesaj RO-ALERT despre pericolul Covid-19 în Capitală

„Nivelul de răspândire a noului coronavirus este ridicat în București”, iar DSU a început să trimită mesaje RO-Alert. Astfel, ocuitorii Capitalei au început, vineri, să primească pe telefoane mesaje RO-Alert de la DSU-IGSU, care avertizează asupra ratei mari de răspândire a coronavirusului.

„Atenție! În Municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori”, se arată în mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Locuitorii sunt îndemnați să respecte câteva reguli de protecție:
– Purtați corect masca, acoperind nasul și gura
– Pastrați distanța și evitați aglomeratțile
– Mențineți igiena mâinilor.

Mesaj Ro-ALERT

Mai exact, mesajul DSU București este următorul:

”Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus(SARS COV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR , evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile.”

DSU-IGSU

Capitala a raportat astăzi 579 de cazuri noi, iar coeficientul infectărilor raportate la 1.000 de locuitori depășește 2,2

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

avertisment covid avesrtisment mesaj covid mesaj ro alert pericol covid raspandire coronavirus
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes