ATENTIE, SOFERI! Politia Locala a inceput sa dea amenzi cu nemiluita pentru parcare neregulamentara!

Incepand cu data de 21 ianuarie 2017 a intrat in vigoare HG 965/2016 care modifica Regulamentul pentru aplicarea Codului Rutier. Printre modificarile aduse se numara si cateva care interzic stationarea masinilor pe trotuar. O alta noutate este ca Politia Locala poate constata fapta si te trezesti imediat cu amenda acasa pentru ca parchezi masina unde o faci de atatia ani…

Pentru ca nu exista locuri de parcare suficiente, dar pentru ca orice roman care se respecta are cel putin doua masini, e clar ca trotuarele destinate pietonilor au devenit parcari neincapatoare. Oriunde te uiti in marile orase, mai ales in Bucuresti, vezi cum au disparut trotuare intregi inghitite de masinile parcate aiurea. Sunt foarte multe zone in care nu mai exista spatii intre gard si masina, iar mamele care au carucioare cu copii sunt obligate sa o ia pe carosabil, riscandu-si viata.
… »»» Source: ATENTIE, SOFERI! Politia Locala a inceput sa dea amenzi cu nemiluita pentru parcare neregulamentara!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes