Au crescut dobânzile

Depozitele bancare redevin profitabile
Depozitele bancare redevin profitabile

Dacă pentru românii care sunt nevoiți să plătească lunar rate substanțiale pentru credite creșterea dobânzilor pentru lei și euro nu poate fi o veste bună, pentru cei care au ales o atitudine mai ponderată, în cea mai mare parte a lor persoane de peste 45-50 de ani, blamata majorare a ROBOR nu poate fi decât o veste bună.

Depozitele bancare redevin profitabile după aproape doi ani de zile în care au adus pierderi. Sigur, câștigul oferit de plasamentele în bănci este departe de a fi unul substanțial, însă măcar reușește iar să acopere cheltuielile cu comisioanele și se află pe o tendință de creștere.

Vești bune vin nu doar pentru cei care aleg să își plaseze economiile în bănci, ci și pentru cei care optează la instrumente pe termen lung, … Sursă: Au crescut dobânzile. Românii cumpătați au doar de câștigat. Depozitele bancare redevin profitabile | Romania Libera

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

au crescut dobanziledepozite bancaredobanzi banca
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes