Au curs amenzile la protestul de duminică din Piața Victoriei

Au curs amenzile la protestul de duminică din Piața Victoriei
Au curs amenzile la protestul de duminică din Piața Victoriei

Jandarmeria Capitalei anunță că au fost aplicate 15 amenzi în valoare de 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului la protestul organizat duminică seara în Piața Victoriei din București.

Conform unui comunicat de presă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București reamintește că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt permise, cu participarea a maximum 100 de persoane.

Jandarmii au discutat cu organizatorii și cu persoanele prezente la protestuil de duminică din Piața Victoriei pentru a le aduce la cunoștință prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi, a transmis Jandarmeria.

Sancțiuni aplicate la miting

„Până în prezent, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 și 29 de persoane au fost avertizate”, au transmis reprezentanții Jandarmeria Capitalei.

Conform acestora, continuă activitățile de identificare și sancționare și a altor persoane care au încălcat prevederile legii.

De asemenea, jandarmii anunță că au sancționat o persoană care a folosit o dronă în zonă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenzi jandarmeriejandarmerie protestprotest anti mascaprotest anti masuriprotest piata victoriei duminica
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes