Autorul dublei crime din Târgovişte a fost prins

Autorul dublei crime din Târgovişte a fost prins
Autorul dublei crime din Târgovişte a fost prins

Poliţiştii din judeţul Dâmboviţa au anunţat că au reuşit să-l identifice pe autorul unei duble crime petrecute joi, 26 octombrie, pe un câmp de la marginea oraşului Târgovişte. În momentul de faţă acesta se află la audieri în sediul IPJ Dâmboviţa, iar ancheta este coordonată de un procuror.

UPDATE: “În acest moment, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este audiat, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 58 ani, din Târgovişte, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de omor în data de 26 octombrie a.c”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. Oamenii legii din Dâmboviţa au anunţat marţi, 31 octombrie, că au reuşit să-l reţină pe criminalul care a ucis doi oameni la marginea oraşului Târgovişte, pe data de 26 octombrie. Este vorba de un bărbat de 58 de ani, vânător înregistrat în zona Municipiului Târgovişte. … Sursă: Autorul dublei crime din Târgovişte a fost prins. Ucigaşul şi-a împuşcat victimele şi le-a abandonat la marginea oraşului | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autori crimacrima targovistetargoviste
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes