AVENTURĂ în Comandău: păduri virgine, trasee turistice, adrenalină, mâncăruri FABULOASE

ROventura ajunge în Comandău, pentru momente românești de neuitat
ROventura ajunge în Comandău, pentru momente românești de neuitat

”ROventura” vă propune sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o experiență memorabilă, la munte, pe vechea rută comercială ce lega Țara Românească de Transilvania.

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ajung la Comandău, pentru a se bucura de ultimele zile de iarnă, dar pentru a ne arata toate atracțiile din perla montană a Covasnei.

Mulți români ajung aici atrași de virginitatea zonei dar și de faptul că este, încă, un loc aerisit, departe de aglomerația celor mai cunoscute stațiuni montane.

Pe lângă traseele montane, Comandău ne ademenește cu peisaje splendide, și nămeți ca-n copilărie, iar locul acesta a fost, în ultimii ani, pe buzele tuturor, pentru peisajele sale fabuloase, dar și pentru oferta sa bogată în Turism de Aventură.

Plimbările cu snowmobilul spre Vârful Lăcăuți te cuceresc, fără-ndoială, iar aventura și adrenalina devin hrană pentru suflet, cu fiecare kilometru așternut sub șinele saniei cu motor.

După așa o aventură, călătorii noștri poposesc la o stână de poveste, un adevărat refugiu pentru iubitorii muntelui, pe timp de iarnă, loc în care ne vom bucura de o gustare haiducească, tradițională iar experiența n-ar fi completă dacă n-ar fi popasul acesta, în care să apuci să și guști o parte din tradiția covăsneană autentică.

Comandău

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Andreea Străvoiuaventura in comandaucomandauGeorge MihaiKanal Droventuraroventura kanal druta comerciala vecheturism de aventura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes