Avertismentul dur al Papei la adresa liderilor lumii

Avertismentul dur al Papei la adresa liderilor lumii
Avertismentul dur al Papei la adresa liderilor lumii

Papa Francisc a declarat, vineri, că armele nucleare generează un fals sentiment de securitate şi a adăugat că relaţiile internaţionale nu pot funcţiona pe bază de frică, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

În cadrul unui discurs susţinut la o conferinţă pe tema dezarmării la care au participat mai mulţi laureaţi ai Premiului Nobel pentru Pace, Suveranul Pontif a îndemnat statele de pe arena internaţională să îşi asume un viitor fără arme nucleare.

Papa Francisc a avertizat că actualele tensiuni, în mod special cele din Peninsula Coreea, vor afecta eforturile comunităţii internaţionale în privinţa dezarmării nucleare. … Sursă: Avertismentul dur al Papei la adresa liderilor lumii. Suveranul Pontif, despre situaţia actuală pe plan internaţional: „Relaţiile internaţionale nu pot fi ţinute ostatice”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes