Bacău: “Curba morţii” de la ieşirea din Oneşti, sfințită de un preot

Bacău: "Curba morţii" de la ieşirea din Oneşti, sfințită de un preot
Bacău: "Curba morţii" de la ieşirea din Oneşti, sfințită de un preot

Un preot din judeţul Bacău a sfinţit “curba morţii”, o zonă în care au loc frevent accidente aflată la ieşirea din Oneşti spre Bacău, afirmând că s-a rugat pentru “călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo şi să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică toţi cei ce conduc autovehiculele şi cei care merg în ele”.

Potrivit Bacau.net, este vorba despre “curba morţii” aflată la ieşirea din Oneşti spre Bacău, unde cel mai recent accident a avut loc sâmbătă, fiind soldat cu moartea unei femei şi rănirea altor două persoane.

“(…) la Întâmpinarea Domnului, după săvârşirea Sfintei Liturghii, am mers să sfinţim locul numit “Curba morţii” şi am săvârşit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo şi să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică toţi cei ce conduc autovehiculele şi cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toţi, să vă apere, să ajungeţi sănătoşi la destinaţie şi să fiţi izbăviţi de orice accident”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii Parohiei Brătila de Jos.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

curba mortii sfintire curba mortii
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes