Badante românce, moștenitoare a peste 1 milion de euro

În Germania, salariile nevaccinaților plasați în carantină nu vor mai fi plătite de Guvern
În Germania, salariile nevaccinaților plasați în carantină nu vor mai fi plătite de Guvern

Două badante românce, în vârstă de 42, respectiv 31 de ani, sunt fericitele moștenitoare ale unui italian în vârstă de 66 de ani, pe care l-au îngrijit până la moartea acestuia, în luna martie.

Bunurile se ridică la o valoare de peste un milion de euro, astfel că verișoarele italianului, conștiente de miză, au motivat în instanță că bătrânul a semnat când nu era în măsură să înțeleagă ce scria în document, notează publicţia Il Resto del Carlino.

În anul 2018, bărbatul italian, necăsătorit și fără copii, a semnat în fața unui notar testamentul prin care stabilea ca după moartea sa, casa și conturile în numerar să revină îngrijitoarelor românce în vârstă acum de 42 și respectiv 31 de ani. Între timp au avut loc verificări și s-a constatat că actul este perfect legal și autentic, iar beneficiarele de drept a averii italianului sunt conform dorinței acestuia femeile românce.

Din păcate însă bucuria celor două badante nu a durat mult. Rudele italianului din Fabriano, Ancona, au contestat la tribunal testamentul, relatează publicţia Il Resto del Carlino, iar verișoarele defunctului au cerut blocarea bunurilor până la sentința finală a tribunalului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

badante romancedoua badante mostrnitoaremostenire italia
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes