Bădulescu îl face praf pe Negoiță: Acuzații de spionaj

Bădulescu îl face praf pe Negoiță: Acuzații de spionaj
Bădulescu îl face praf pe Negoiță: Acuzații de spionaj

Odată cu desprinderea definitivă de PSD a primarului Sectorul 3, Robert Negoiță, s-au întețit atacurile pe care aceste le suportă din partea foștilor colegi. Din nou, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu lansează o serie de critici la adresa lui Robert Negoita, chiar în ziua în care acesta a anunțat că se aliază cu partidul condus de Victor Ponta.

Bădulescu, cel despre care Negoiță a spus că este ”un bichon bine hranit”, a scris pe pagina sa de socializare despre Negoiță că are „BAC chinuit la 33 de ani”, că nu e demn de respect, îl acuză că a „umflat” prețurile la achizițiile publice și îl acuză pe Negoiță că a „spionat și urmărit” cetățeni din sectorul pe care îl conduce.

”Bărbatul care schimbă fetițele precum batistutele și nu numai, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra, vai steaua lui – cu bani poți cumpără aproape orice, onorabilitate nu, dacă ar fi așa mare bărbat politic, își făcea partid prezentând valoarea lui că om, că primar, că om politic vizionar. E vorba de domnul Negoiță Sorin Robert. Om mare și demn de respect nu poate fi, având în vedere preocupările și orientările lui cunoscute în tot orașul”, scrie Aurelian Bădulescu duminică pe pagină de Facebook, la câteva ore după ce Robert Negoiță și Victor Ponta au anunțat că partidele pe care le-au înființat vor propune candidați comuni pentru primăriile din București.

Actualul viceprimar general se arată convins că Negoiță, aflat la al doilea mandat, nu va mai fi primar ”pentru că a umflat prețurile tuturor lucrărilor, că să le treacă prin firme căpușă, lucru cunoscut și tolerat, deocamdată dar vine ziua decontului”.

Acuzații fățișe pentru Negoiță

Bădulescu acuză că Negoiță s-a folosit de fostul președinte al PSD Liviu Dragnea pentru toate realizările sale în plan politic și susține că edilul de la sectorul 3 „și-a început carieră politică solo, cu partidulețul lui, cu stângul : denigrand, calomniind, mințind, împrăștiind peste tot dezinformări și acuzați fără legătură cu realitatea”.

Acuzațiile la adresa lui Negoiță sunt și mai grave, Bădulescu susțînând că edilul i-ar fi spionat și urmărit pe cei din sectorul pe care îl conduce.

Spionaj în Sectorul 3

Până acum s-a bazat pe protecție! Probabil pe înțelegerile făcute, pe seama cetățenilor din sectorul 3, pe care i-a spionat și urmărit, prin camerele de luat vederi puse la dispoziția DIA. Care nu are atribuții în domeniu. Un amănunt! El însuși a recunoscut asta”, mai scrie Bădulescu referindu-se la Robert Negoiță.

În plus, viceprimarul general promite că va da și alte „amănunte” despre terasele ilegale și alte lucrări, realizate în sectorul 3. „Până când se face dreptate. Până la capăt” adaugă Bădulescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

acuze badulescu aurelian badulescu atac negoita badulescu negoita cearta negoita acuzat spionaj robert negoita
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes