Eveniment

Băiatul omului de afaceri Georgică Cornu, reținut pentru furt din 2 mall-uri

Fiul unui cunoscut om de afaceri de succes din România a fost reținut pentru furt. Este vorba despre Andrei, băiatul omului de afaceri Georgică Cornu, cel care este acuzat, alături de alte trei persoane că a furat haine de firmă din două mall-uri din Timișoara, la data de 30 iunie.

Au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat pe numele a patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, la Timișoara. Au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au fost prinși că au furat haine în valoare de aproximativ 14.000 de lei din două magazine din cele două mall-uri din oraș. Unul dintre cei patru este fiul omului de afaceri Georgică Cornu, cunoscut sub numele de ”Regele Asfaltului din Banat”.

Primul furt s-a petrecut, după ora 18.00, în magazinul Peek & Cloppenburg din Shopping City Timișoara, de unde suspecți au furat marfă de 10.000 lei, după care au plecat cu o mașină până la la Iulius Mall, în magazinul aceleiași firme, de unde au furat marfă de 4.000 lei. Vineri, 3 iulie, polițiștii au efectuat cinci percheziții și au găsit bunurle furate. De asemenea, oamenii legii au ridicat și trei telefoane mobile.

„La data de 03 iulie a.c., polițiștii Secției 4 au reținut 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 30 iunie a.c., polițiștii timiseni au fost sesizați cu privire la faptul că după ora 18:00, au fost sustrase mai multe articole vestimentare din doua societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara.

Dintr-o societate comerciala situata in Calea Sagului din municipiu, au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 10.000 de lei, iar din cea de-a doua societate situata in Piata Consiliul Europei au fost sustrase articole vestimentare in valoare de 4000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 4, au fost identificati 2 băieți de 20 de ani și două fete de 24 și 25 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, se precizează într-un comunicat al Poliției Timiș.

Alte știri de interes

Miting 10 august 2020 cu prea puțini participanți și prea multe interese

Mihnea Tudor

Tânăr, salvat de pe Ceahlău, după ce fusese părăsit de colegi

Gloria Pascu

Polițiști atacați și răniți cu o coasă, atacatorii, împușcați

Mihnea Tudor

10 august 2020 miting în Piața Victoriei: „Vrem vinovaţii pentru jandarmiada din 10 august 2018”

Saghin Cristian

Nereguli grave pe Litoral. Atenție ce mâncați! Sancțiuni în lanț ale ANSVSA pentru siguranța alimentelor

Gloria Pascu

Intrarea în carantină, contestată în instanță de alte două localități

Mihnea Tudor

Alertă la Cernavodă: Unitatea Nucleară 1 s-a deconectat brusc de la Sistemul Energetic Național

Mihnea Tudor

Un polițist, amendat pentru că nu purta masca de protecție în magazin

Saghin Cristian

Teodorovici, cuvinte grele pentru propriul partid: ”PSD, trezește-te‼️ Te târăști simulând democrația”

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »