Bălgrădean îi trage clapa lui Becali. S-a transferat la o rivală, fără să anunțe

Cristi Bălgrădean este lovitura dată de CFR Cluj rivalei de la FCSB. Portarul, aflat în ultimele luni de contract, a semnat cu formația lui Dan Petrescu fără să anunțe pe nimeni din clubul „roș-albastru”. Din acest motiv pentru care atât el, cât și clubul din Gruia, ar putea fi amendați de Comisii.

Contractul stelistului expiră oficial pe 30 iunie 2020.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a aflat că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj abia după 10 zile:

”Așa e, a semnat! Nu e chiar atât de simplu, nu e știre bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaște și mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă și l-am sunat pe el. ”Da, nea Gigi, am semnat!” I-am zis ”Bă, băiatule, ești nebun? Trebuia să anunți”. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el?

Dacă știam, nu mai apăra contra Botoșaniului. E inadmisibil. El nu ne-a anunțat că a semnat. Nu trebuia să apere cu Botoșaniul. Dacă știam că a semnat, nu mai apăra. Cum să apere el cu Botoșani? Dacă voiam să-i prelungim contractul, îl prelungeam, dar n-am avut intenție. Problema e că el a apărat cu Botoșani, deși semnase cu CFR Cluj și a luat un gol foarte ușor. E viciere de rezultat. Andrei Vlad va fi 100% în poartă. I-am zis lui Bălgrădean să-și ia catrafusele și să plece la el acasă.

De ce să-l mai primesc la antrenamente? Să țin spionul în casă? Dacă a luat niște bani la semnătură? L-am întrebat dacă are ceva la cap, că nu e normal să apere cu Botoșani. Ne despărțeam frumos, dar cum să apere el cu Botoșani? El zice că a semnat de 10 zile. Trebuia să-mi spună și mie cineva că a semnat, oricine din club. Ce fotbal mai e ăsta dacă semnăm cu portarii și portarii scapă mingea în poartă?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristi Balgrădean gigi becali transfer balgradean
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes