Sport

Bălgrădean îi trage clapa lui Becali. S-a transferat la o rivală, fără să anunțe

Cristi Bălgrădean este lovitura dată de CFR Cluj rivalei de la FCSB. Portarul, aflat în ultimele luni de contract, a semnat cu formația lui Dan Petrescu fără să anunțe pe nimeni din clubul „roș-albastru”. Din acest motiv pentru care atât el, cât și clubul din Gruia, ar putea fi amendați de Comisii.

Contractul stelistului expiră oficial pe 30 iunie 2020.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a aflat că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj abia după 10 zile:

”Așa e, a semnat! Nu e chiar atât de simplu, nu e știre bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaște și mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă și l-am sunat pe el. ”Da, nea Gigi, am semnat!” I-am zis ”Bă, băiatule, ești nebun? Trebuia să anunți”. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el?

Dacă știam, nu mai apăra contra Botoșaniului. E inadmisibil. El nu ne-a anunțat că a semnat. Nu trebuia să apere cu Botoșaniul. Dacă știam că a semnat, nu mai apăra. Cum să apere el cu Botoșani? Dacă voiam să-i prelungim contractul, îl prelungeam, dar n-am avut intenție. Problema e că el a apărat cu Botoșani, deși semnase cu CFR Cluj și a luat un gol foarte ușor. E viciere de rezultat. Andrei Vlad va fi 100% în poartă. I-am zis lui Bălgrădean să-și ia catrafusele și să plece la el acasă.

De ce să-l mai primesc la antrenamente? Să țin spionul în casă? Dacă a luat niște bani la semnătură? L-am întrebat dacă are ceva la cap, că nu e normal să apere cu Botoșani. Ne despărțeam frumos, dar cum să apere el cu Botoșani? El zice că a semnat de 10 zile. Trebuia să-mi spună și mie cineva că a semnat, oricine din club. Ce fotbal mai e ăsta dacă semnăm cu portarii și portarii scapă mingea în poartă?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Alte știri de interes

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2

Mihnea Tudor

Maradona, cauza oficială a decesului

Saghin Cristian

Golurile istorice ale lui Maradona: Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului, în acelaşi meci – VIDEO

Saghin Cristian

Leo Messi, după decesul lui Maradona: El ne părăsește, dar nu pleacă

Saghin Cristian

Gică Hagi: Unicul Diego Maradona!

Mihnea Tudor

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Mafia fotbalului luată la bani mărunți de ANAF

Mihnea Tudor

FCSB – Gaz Metan Mediaş rezultat final stabilit din penalty în min. 90. Cea mai îndârjită partidă din acest tur de campionat

Saghin Cristian

Danil Medvedev – Dominic Thiem finala surpriză a Turneului Campionilor 2020

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »