Bancul Zilei » Ouăle murdare

Bancul Zilei » Ouăle murdare
Bancul Zilei » Ouăle murdare

Situații inedite în spitalele noastre, mai ales dacă încurci borcanele… sau, mă rog, ouăle!

Bancul Zilei » Ouăle murdare

Ouăle murdare
(Caz real).

L-au internat pe moș la spital.
Mătușa a venit să-l vadă, i-a adus niște ouă proaspete, direct din cuibar, cu găinaț și pene pe ele… Borcanul cu ouă, l-a pus pe noptieră de lângă pat.

Medicul, în timp ce făcea turul pacienților, vede ouăle în borcan, cheamă asistenta medicală și-i spune să-i spele ouăle pacientului din salonul nr.7.

Asistenta, fără a pune întrebări tâmpite, îl pune pe moș în scaunul cu rotile, îl duce la baie, și-i spală ouăle. După spălare, îl aduce în salon. Ăsta, stupefiat, se gândește – baba lui, toată viață nu i le-a luat nici măcar în mâna, dar aici, fete tinere i le-au spălat. Șocat.

Dimineață, medicul iarăși face turul pacienților, vede borcanul cu ouă, cheamă asistenta medicală și o ia la rost, că nu i-a spălat bine ouăle moșului.
Asistenta stupefiată, se gândește că moșul o fi mare persoană de s-a plâns medicului că nu i le-a spălat bine. Iarăși îl pune în scaunul rulant și hai la spălat: i le spală cu șampon, cu gel de dus…

În salon, moșul își întreabă colegii: Vouă va spală ouăle? / – Nu, deloc!! Moșul, șocat.
Dimineață, aceeași situație, turul pacienților, ouăle murdare…

Medicul, supărat foc, începe a striga la asistenta de se auzea și în celelalte saloane – că nu îți pasă de muncă, nu asculți deloc ordinele mele!!

Asistenta stupefiată, nu mai știe ce să facă, îl pune pe moș în scaunul cu rotile și i le spală, le rade, le dă cu cremă și-l aduce în salon. Tocmai atunci, intră baba lui pe ușa.

Moșul, cu voce tunătoare îi spune:

– Salvează-mă te rog, ia-mă de aici mai repede. Ăștia mă pregătesc de operație. Vor să mă castreze!! Abia după acest strigăt, lucrurile s-au clarificat.
Au râs o săptămâna de zile, atât colaboratorii, cât și pacienții.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Bancul Zilei Bancul Zilei stiri pe scurt bancul zilei stiripescurt Bancul Zilei stiripescurt.ro bancuri bune oua murdare ouale murdare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes