Bărbat arestat preventiv, după ce a obţinut de la o femeie poze indecente, iar apoi a şantajat-o

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a obţinut de la o femeie poze indecente, iar apoi a şantajat-o şi pentru a nu le publica pe reţelele de socializare a obligat-o să îi dea bani şi bunuri şi a constrâns-o să întreţină cu el relaţii intime.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pe rolul Parchetului a fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

“Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada aprilie 2020 – ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe, în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente.

Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o totodată să întreţină cu el raporturi sexuale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

La data de 12 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a bărbatului respectiv, care a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arestat pentru santaj poze indecente santaj santaj retele socializare
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes