Bărbat pe trotinetă, ucis de un motociclist, în urma unei șicanări în trafic – FOTO

Bărbat pe trotinetă, ucis de un motociclist, în urma unei șicanări în trafic
Bărbat pe trotinetă, ucis de un motociclist, în urma unei șicanări în trafic

Un bărbat aflat pe motocicletă în traficul din București s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. I-a dat casca jos acestuia și l-a izbit de o mașină. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite, transmite Antena 3.

La data de 4 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112 Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe Șoseaua Vitan-Bârzești, din sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. Ulterior, acesta a decedat.

La fața locului au sosit polițiștii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic.

La fața locului a ajuns o echipă SMURD, care a încercat să-i slaveze viața tânărului, însă în zadar. Potrivit martorilor, motociclistul l-a urmărit în trafic pe bărbatul de pe trotinetă. La un moment dat, l-a prins și i-a dat casca jos, l-a lovit și apoi l-a izbit de o mașină. Cazul a fost clasificat drept agresiune și a fost preluat de serviciul omoruri. 

La față locului a sosit un echipaj medical care a oferit ingrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barbat trotineta bucuresti motociclist sinacare trafic
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes