Bărbatul ai cărui copii au murit într-un lac din Bacău, nu este de găsit

Pompierii din Bacău, împreună cu echipe de scafandri, au căutat duminică, timp ce mai multe ore, fără niciun rezultat, trupul bărbatului ai cărui copii au fost găsiţi morţi în apele lacului de acumulare Răcăciuni la scurt timp după ce tatăl a plecat de acasă împreună cu cei doi copii ai săi, ameninţând că se sinucide. Căutările vor fi reluate luni dimineaţă.

Pompieri cu bărci şi scafandri au căutat, duminică după amiază, timp de mai multe ore trupul bărbatului din localitatea Pânceşti care duminică, după ce s-a certat cu soţia sa, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici. Căutările au început la scurt timp după ce trupurile copiilor au fost găsite fără viaţă pe luciul apei.

Acţiunea a încetat duminică seară la ora 21:00 şi va fi reluată luni dimineaţă, la ora 7:00, conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Duminică după amiază., la ora 13:10, o femeie de 23 de ani din Pânceşti a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei, în vârstă de 30 de ani, după ce s-a certat cu ea, a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, la ora 13:26 un prim echipaj de poliţie a ajuns în zona barajului Răcăciuni. Poliţistul a observat pe luciul apei trupurile copiilor, a intrat în lac şi i-a scos, a început manevrele de resuscitare.

Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a scoate copiii din stop cardio-respirator însă fără rezultat, fiind decalat decesul atât în cazul copilului de patru ani cât şi în cazul surorii mai mici a acestuia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

copii aruncati in laccopii inecatilac pancestilac racaciuni
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes