Bărbatul care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare

Bărbatul care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, decizia Curţii de Apel Bacău, pronunţată, marţi, fiind definitivă. De asemenea, instanţa a stabilit despăgubiri de 2 milioane de euro.

”Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de apelanţii inculpaţi Moroşan Aurelea şi Moroşan Gheorghe împotriva sentinţei penale nr. 236/D/07.10.2022 pronunţată de Tribunalul Bacău în dosarul nr. 1632/110/2021”, se arată în minuta sentinţei.  

Decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Bacău este definitivă şi menţine decizia iniţială a Tribunalului Bacău, pronunţată în octombrie 2022.

Tribunalul Bacău a decis atunci condamnarea lui Gheorghe Moroşan la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat, la câte zece ani de închisoare pentru două infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, la doi ani de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Instanţa a decis contopirea pedepselor, aplicând pedeapsa cea mai grea, de 30 de ani de închisoare la care a adăugat un spor de o treime din celelalte pedepse. Astfel, a rezultat o pedeapsă de 37 de ani şi patru luni de închisoare. Tribunalul Bacău a mai hotărât să reducă pedeapsa aplicată lui Gheorghe Moroşan la maximul prevăzut de lege, respectiv 30 de ani de închisoare.  

De asemenea, soţia sa, Aurelea Moroşan, a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru două infracţiuni de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

criminal condamnat criminalul din onesti
redactia

Alte stiri de interes