Bărbatul care se droga și amenința Poliția, etalându-și armele pe Facebook, a fost reținut – VIDEO

Bărbatul care se droga și amenința Poliția, etalându-și armele pe Facebook, a fost reținut - VIDEO
Bărbatul care se droga și amenința Poliția, etalându-și armele pe Facebook, a fost reținut - VIDEO

Pe 31 iulie, în urma unei postări publicate pe Facebook, de către un bărbat de 40 de ani, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit un dosar penal pentru ultraj, deținerea de droguri pentru consum propriu fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Persoana în cauză (Ioan Dragoș Aurelian zis Turcu, a40 de ani, domiciliat in Târgoviște) în cursul serii de 30 iulie, a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge și urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Luni dimineața, 2 august, în urma unei acțiuni a polițiștilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia poliției pentru a se efectua activități procedurale în cauză.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

armedroguripolitiapostare facebookretinut barbat
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes